Cel mai bun lapte pentru cafeaua ta

Dacă aveți o afacere în industria vendingului sau in domeniul Horeca cu siguranță sunteți extrem de atenți la tipurile de produse pe care le achiziționați. După trierea multor oferte de la furnizori, după o activitate intensă de cercetare online ați ales ceea ce vi se pare calitativ, dar și avantajos ca preț.  Mai intră în discuție o chestiune: alegerea produselor care au capacitatea de a potența, sau din contră, de a reduce gustul și calitatea produsului principal. În acest caz vorbim despre cafea.

Așadar, alegerea laptelui praf pentru cafea este o chestiune sensibilă, mai ales dacă nu consumați în mod regulat acest produs. Un lucru este sigur, laptele praf se păstrează mai mult decât laptele obișnuit, este ușor de utilizat, de ambalat și de transportat și este mult mai sănătos decât majoritatea cremelor sau a toppingurilor pentru cafea.

Trăim într-o lume a comodității. Căutăm eficiență în viețile noastre aglomerate. Aparatul de cafea este un punct de plecare și un bun exemplu al acestei realități moderne. Folosim produse gata ambalate în diverse mixuri, care fac ca prepararea cafelei de dimineață să fie simplă, precisă și rapidă. De asemenea, suntem mai atenți la sănătate și la mediu. Trecerea la lapte praf în cafea are sens, deoarece reduce risipa și simplifică rutina de preparare a cafelei. Însă ce fel de lapte praf alege? Răspunsul este simplu: un lapte granulat de înaltă calitate, preparat 100% din lapte și fără aditivi nocivi pentru consumatori. Și dacă vorbim despre calitate, vorbim despre Regilait.

Laptele praf este produsul tradițional al celor de la Regilait. Aceștia colectează lapte de la 18.000 de producători francezi pasionați de pământul lor și de animalele lor, pe care le îngrijesc cu multă atenție. Laptele este ulterior procesat prin cele mai moderne tehnici și respectând cele mai înalte standarde de calitate pentru ca laptele să își păstreze toate calitățile nutritive.

Regilait este liderul mondial în producția de laptele praf granulat, precum și liderul în Franța în producția de laptele condensat îndulcit în tuburi și laptele condensat neindulcit. Regilait exportă produsele din lapte pentru adulți și preparatele pentru sugari în peste 60 de țări din întreaga lume.

 

Lasă un răspuns